Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Brandlarm

Brandskyddsutbildning - steg 1

Nu kan du anmäla dig till LiU:s brandskyddsutbildning steg 1 som riktar sig till alla anställda vid LiU. Utbildningen tar avstamp i hemmets brandskydd och överför denna kunskap till en medvetenhet om säkerhet och risker i arbetsmiljön. Utbildningen består av både praktiska och teoretiska moment och tar 2 timmar i anspråk.

Konstverk i akvarell

Måleriworkshop med Omvårdnad

CCMM - festkommittén på Avd Omvårdnad ställde till med målerikalas på Omvårdnad förra veckan. Italiensk buffé och akvarellkonst stod på programmet.

Cancerfonden logotyp

Cancerfonden - nytt ansökningssystem "Fenix"

Det innebär nya rutiner, bland annat att först prefekt och därefter den sökande måste signera ansökan elektroniskt innan den kan skickas in till Cancerfonden. Det är därför viktigt att ansökan skickas till prefekten i god tid för påskrift.

3d glasögon framför bildskärm

Nytt avtal för bildskärms-/terminalglasögon

Från 1 april har LiU nytt avtal för bildskärms- och terminalglasögon. Ny leverantör är Specsavers. Inför ett besök hos Specsavers behöver du ha en rekvisition. På IMH får du den genom att kontakta HR Partner Jeane Scheiding.

Dator uppgraderar windows

Har du Windows 7 på din LiU-dator?

Alla datorer med Windows 7 måste antingen uppgraderas eller skrotas under året. LiU-IT skickar ut mejl till alla berörda om att boka tid för uppgradering. Det är viktigt att alla som får detta mejl svarar och bokar en tid så snart som möjligt!

Fjäril på löv

Vem vill du nominera till miljöpriset 2019?

Känner du en miljöhjälte? Du kan redan nu börja nominera till IMH:s miljöpris för 2019. Det kan vara stort som smått! Världsomvälvande klimatarbete eller källsortering på kontoret. Vem är din IMH-miljöhjälte?

Inspelningsrum Campus US

Inspelningsrum på Campus US

Didacticum har inrett ett inspelningsrum på Campus US. För närvarande finns det i Clinicums lokaler på pl 12, ingång 54. Rummet är utrustat med dator, mikrofon och programvara för redigering.

Lisam Inspiration

Lisam inspiration - premiär!

Tycker du att dina kursrum i Lisam är lite tråkiga och oinspirerande? Nu lanserar IKT-pedagogerna kursrummet Lisam Inspiration för alla lärare. Här finns mängder med tips och idéer för att utveckla ditt kursrum och göra det mer pedagogiskt och anpassat till just din kurs!

Spara datumet! Pedagogisk utveckling: Lärande i fokus

Välkommen till Medicinska Fakultetens Utbildningskonferens vid LiU den 8:e oktober 2019! Tisdag 8 oktober kl 9-16, Campus US.

TeleYoga - Yoga på distans för bättre hälsa

Yoga i grupp, fast på distans. Ett sätt att förbättra hälsan för hjärtpatienter? Det försöker en forskargrupp, med professor Anna Strömberg i ledningen, vid IMH ta reda på.

Datorer med Windows 7 måste uppgraderas före årsskiftet

Senast 31 december 2019 måste alla datorer med Windows 7 vara antingen uppgraderade till Windows 10 eller utbytta. IT-avdelningen jobbar meddelar alla berörda personligen när det är dags. Datorn måste under tiden lämnas in till IT-avdelningen under 1 dygn.

IT-nyheter

Automatiska skärmlås, Teams ersätter Skype for business och nytt krypterat fillager för lagring av personuppgifter och känsliga data. Detta är några av de senaste nyheterna från IT-avdelningen. Du hittar informationen på deras ombyggda hemsida.


Äldre nyheter

Portaler

 

Omorganisation 2020
Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 1065Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-04-18