Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Utlysning för ökat nyttiggörande av forskning

VFN-programmet (Verifiering För Nyttiggörande) erbjuder finansiering för spridning och tillgängliggörande av forskningsresultat - en möjlighet att nyttiggöra kunskap.

Impact Case Studies

Nu är det återigen dags att ta fram ett antal Impact Case Studies från LiU. Har du ett forskningsprojekt som gett genomslag i det omgivande samhället? Anmäl dig och få chansen att bli utvald till att göra en film i reklamsyfte om projektet och representera LiU.

Disputationsdags

Den 15:e februari kl 13.00 är det dags för disputation för Aleksandra Trzebiatowska-Krzynska vid kardiologen. Hennes forskning handlar om personer med medfödda hjärtfel och nya avbildningstekniker.

Introduktion för nyanställda vårterminen 2019

Under våren erbjuds alla nyanställda dels en LiU-gemensam introduktionsdag den 4 april och en IMH-introduktion den 23 maj.

Ladok logo

Supportstuga och öppet hus för Ladok

Kanske har du en specifik uppgift du behöver hjälp med, eller vill du bara testa olika saker i systemet? Då ska du komma till vår supportstuga! Ta med dig din dator och stanna så länge du behöver.

Röjda lösenord – 159 LiU-konton stängs tillfällig

IT-säkerhetsgruppen (IRT) vid LiU har fått kännedom om att lösenord till 159 LiU-konton förekommer i en lista över kända lösenord. Med tillgång till användarnamn och lösenord kan man komma åt merparten av de IT-tjänster som Linköpings universitet tillhandahåller. Av denna anledning kommer berörda konton att tillfälligt att stängas den 24/1. Att lösenord har läckt tros handla om lösenord som nätfiskats (phishing) eller återanvänts på andra tjänster.

Open Networked Learning - kurs för lärare i online-undervisning

På IMH:s Kickoff berättade Lars Uhlin, Didacticum, om kursen Open Networked Learning, en online-utbildning om online-utbildning för lärare på universitet och högskolor. LiU har 6 platser till förfogande - anmäl dig redan idag!

LiU:s fond för klimatkompensation

Inbjudan att ansökan om bidrag till klimat- och energibesparande åtgärder från fonden för klimatkompensation av flygresor. Sista ansökningsdag 28 februari 2019.

Christian Olin

Christian Olin - minnesord

Christian Olin, 82 år, professor emeritus vid Medicinska Fakulteten, Linköpings universitet och överläkare i thoraxkirurgi vid Thorax-kärlkliniken, Universitetssjukhuset i Linköping har hastigt avlidit.

Film om forskningsfinansiering

Bli bättre på forskningsansökningar

Hur arbetar de olika forskningsfinansiärerna med bedömning av ansökningar? Hur kan du jobba med din ansökan för att öka dina chanser att ro hem ett anslag? I den här filmen får du ta del av några erfarna granskares erfarenheter från Vetenskapsrådet, Cancerfonden, Hjärt-Lungfonden och Forte.

Brandutbildning för medarbetare i laboratoriemiljö

Kursen ska ge medarbetare som arbetar på laboratorium kompetens att minimera risker för brand och agera korrekt vid brandlarm och brand. Utbildningen innehåller både teori och praktiska övningar. Kursen ges i samarbete med Region Östergötland.

IMH Kickoff 2019

Välkomna till årets IMH Kickoff den 14 januari kl 8-12! Du kan i år delta både på plats i Konsert & Kongress eller följa programmet live via Zoom.


Äldre nyheter

Portaler

 

Omorganisation 2020
Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 2444Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Feb 15 11:07:18 CET 2019