Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Förflyttning av patient

Säkrare personförflyttningar i vården - mål för forskningssamarbete

Nyligen publicerades kunskapssammanställningen "Säkrare personförflyttningar - åtgärder i arbetsmiljön för medarbetare inom hälso- och sjukvård samt omsorg." på uppdrag av Arbetsmiljöverket. Nu går forskargruppen vidare.

Campus US

Sommarservice på kansliet

Under sommaren kommer verksamhetsstödet på kansliet periodvis vara begränsat. Tänk t ex på att betalningar med kreditkort inte kommer kunna utföras mellan v 28 och 31 och sista dag för påskrift från prefekten är den 26 juni.

AIM Control logo

Ny app ska minska idrottsskador

För att få bukt med idrottsskador har forskare från Linköpings universitet utvecklat en app där skador registreras in och analyseras. Gymnastikförbundet och Handbollsförbundet är först ut att använda verktyget.

Cykling förbjuden vägmärke

Inga el-cyklar kvar på Medfak

Då alla tre el-cyklar nu är antingen ur funktion eller stulna finns numera tyvärr ingen möjlighet att låna el-cykel på medfak/Campus US.

Travel icon

Resenärsprofiler hos resebyrån Egencia - uppdatera din profil

Har du en resenärsprofil hos vår resebyrå Egencia? Då bör du gå in och se till att den är uppdaterad med alla uppgifter som behövs (t ex passuppgifter) för att säkra korrekt och god servicenivå när du ska resa.

Växthuset Campus US

Institutionernas lärcafé

Institutionernas lärcafé är ett kompetensutvecklingskoncept för lärare vid IKE och IMH (blivande BKV och HMV). Genom kollegial återkoppling utvecklas vi i vår pedagogiska gärning.

Datorer

Välbesökt IKT-workshop

Onsdagens första IKT-workshop för IMH och IKE var välbesökt och uppskattad. Missade du tillfället men behöver hjälp att komma igång med att spela in föreläsningar? Då får du en ny chans den 13 juni!

datorer på föreläsning

Inbjudan till workshop för inspelning av föreläsningar

Intresset för att spela in föreläsningar i olika former ökar på våra utbildningsprogram. Som hjälp till dig som lärare ordnar nu IMH och IKE i samarbete en workshop kring grunderna i att spela in föreläsningar. Du kan välja på 22 maj eller 13 juni. Läs mer och anmäl dig till workshopen här!

Sofi Sonesson porträtt

Sofi Sonesson ny avdelningschef på FYSIO fr o m 12 augusti 2019

Kajsa Johansson avslutar sitt uppdrags om avdelningschef på Avdelningen för fysioterapi i augusti och Sofi Sonesson efterträder henne på posten.

Kaffemuggar med LiU-logga

Dags för morgonmöte!

Tisdag 30 april är det dags för IMH:s morgonmöte igen! Kl 8.15 dukas fika upp i Rönnen och ledningen finns på plats för diskussioner och frågor. Välkomna!

Brandlarm

Brandskyddsutbildning - steg 1

Nu kan du anmäla dig till LiU:s brandskyddsutbildning steg 1 som riktar sig till alla anställda vid LiU. Utbildningen tar avstamp i hemmets brandskydd och överför denna kunskap till en medvetenhet om säkerhet och risker i arbetsmiljön. Utbildningen består av både praktiska och teoretiska moment och tar 2 timmar i anspråk.

Konstverk i akvarell

Måleriworkshop med Omvårdnad

CCMM - festkommittén på Avd Omvårdnad ställde till med målerikalas på Omvårdnad förra veckan. Italiensk buffé och akvarellkonst stod på programmet.


Äldre nyheter

Portaler

 

Omorganisation 2020
Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 5426Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-06-25