Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Sofie Tapper

Hon bytte LiU mot Johns Hopkins

Doktoranden Sofie Tapper som tidigare var doktorand på LiU arbetar numer på Johns Hopkins i USA. "Det är spännande och annorlunda", berättar hon och hoppas att få stanna minst två år.

Kaffekoppar med LiU-design

Frukostmötet i oktober sänds via Zoom från Norrköping

Den 2 oktober är det dags för nästa frukostmöte. Denna gång testar vi tekniken och har bjudit in våra kommande kollegor i Norrköping. Mötet kommer hållas på båda campus och kopplas samman via Zoom. Kom gärna och var med så vi får en riktigt bra test!

Jan Engvall

LiU-representanter på ESC Congress i Paris

"Spännande och intressant" Jan Engvall berättar om sina upplevelser och intryck vid hjärtkongressen ESC Congress som precis avslutats i Paris. LiU hade flera representanter på plats.

Medicinteknikdagarna i Linköping

Välkommen att delta i LiU:s utställningsmonter på Medicinteknikdagarna 2019

I samband med Medicinteknikdagarna på Konsert & Kongress i Linköping, 2-3 oktober erbjuds nu medicintekniska verksamheter och aktörer på LiU att kostnadsfritt delta i LiU:s utställningsmonter. Skicka in anmälan om du vill vara med senast 25:e september till Jenny Eilertsen på IMT.

Etikprövningsmyndighetens logotyp

Förändrade rutiner för etikprövning 27:e september - viktig information till alla forskare och verksamhetschefer

Den 1:a januari 2019 införde Etikprövningsmyndigheten en ärendehantering via ansökningshanteringssystemet Prisma. Denna ärendehantering kommer att upphöra den 27:e september enligt ett pressmeddelande från Etikprövningsmyndigheten. Forskare vid IMH som planerar att ansöka om etikprövning nu uppmanas lämna in i Prisma senast 26:e september för prefektens signering.

Mina uppgifter i Min-IT

Lägg till mobilnummer i MinIT för att få viktiga sms

Med tanke på fredagens utrymning så har det framkommit att vissa inte mottog de sms som skickades ut från centralt håll. För att undvika att detta sker vid en liknande händelse behöver du aktivt gå in på minit.liu.se och där lägga in ditt mobilnummer under ”mina uppgifter” för att du ska få de SMS som upplyser om händelser av den här typen.

Hand som skriver på laptop

Rutin för dator- och telefonbeställningar

Sen en tid tillbaka gäller uppdaterade rutiner vid beställningar av datorer, program, telefoner m.m. Den gamla e-postadressen datorinkop@imh.liu.se används INTE längre. Istället används särskilda beställningsformulär på webben.

LiU-ballonger

Studenthuset - Linköpings universitets nya mötesplats

Vi firar invigningen av Studenthuset med en hel festivalvecka. Veckan inleds med stor invigningsceremoni den 30 augusti och avslutas med Kalas på Campus Valla den 5 september. Programmet är fyllt med inspirerande, informativa och lekfulla aktiviteter. Alla är välkomna – vi ses där!

Stormöte

Inbjudan till rektors strategidialoger

Alla anställda hälsas nu återigen välkomna till rektors strategidialoger. Syftet med dessa är att kommunicera LiU:s mål och prioriterade satsningar i verksamhetsplaneringen samt redovisa bakgrunden till dessa. Under dialogerna inhämtas också medarbetarnas syn på framtida utmaningar och möjligheter, inför den fortsatta planeringen av LiU:s verksamhet.

Humlor på bolltistel

Nominera till IMH:s miljöpris 2019!

Är din kollega en miljöhjälte? Inspireras du av någon att själv välja ett miljövänligare alternativ? Borde någon du känner uppmärksammas lite extra för sitt arbete att lyfta hållbarhets- och miljöfrågor på LiU?

Lightboard

Lightboard för inspelade föreläsningar

IMH experimenterar just nu med en s.k. Lightboard för inspelade föreläsningar. På sikt kommer den vara tillgänglig för lärare på Campus US som vill prova på tekniken.

Växthuset Campus US

Institutionernas lärcafé

Institutionernas lärcafé är ett kompetensutvecklingskoncept för lärare vid IKE och IMH (blivande BKV och HMV). Genom kollegial återkoppling utvecklas vi i vår pedagogiska gärning.


Äldre nyheter

Portaler

 

Omorganisation 2020
Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 4952Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-09-13