Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Morgonmöte film

Höstens sista morgonmöte

Onsdag 5 december hölls det sista morgonmötet för hösten. Här får du en kort resumé av frågor som diskuterades!

Att marknadsföra sig som forskare - effektiva vägar att sprida forskning

Johanna Nählinder jobbar med infrastruktur för publicering vid universitetsbiblioteket. Här är hennes föredrag kring vägar att sprida sin forskning, bli läst och få fler citeringar.

cykelskylt

Vinterdäck på el-cykel nr 5

Cykel nr 5 har numera vinterdäck på och är tillgänglig för lån för alla annställda på Campus US. Bokas som vanligt via Outlook.

Cancerfonden

Fyra nya anslag från Cancerfonden till IMH

IMH-forskare får sammanlagt 13,3 miljoner från Cancerfonden i år. Återigen ca 50-procentig utdelning vilket är mycket bra! Som helhet får LiU 27 miljoner av årets rekordstora utdelning på totalt 630 miljoner kronor.

Nominera till årets miljöpris

Välkommen att nominera till IMH:s nyinrättade miljöpris!

Institutionen för medicin och hälsa har inrättat ett årligt miljöpris som ska uppmuntra små och stora insatser som bidrar till en hållbar utveckling. Vinnaren utses av en jury bestående av IMH:s miljögrupp. Priset delas ut på IMH:s Kickoff i januari. Alla medarbetare uppmuntras härmed att nominera kandidater (enskild medarbetare eller grupp) till priset senast 6 december 2018!

Grant Writing Seminar and Workshop

Seminarium och workshop om konsten att skriva framgångsrika forskningsansökningar

För att ytterligare öka kvalitén på våra forskningsansökningar och öka våra chanser att dra hem excellenta forskningsmedel erbjuder vi nu alla IMH:s forskare att delta i ett lunchseminarium och en workshop om att skriva ansökningar.

Självstudiematerial för examinatorer och tentatorer i Ladok 3

Nya Ladok 3 närmar sig. Nu finns det självstudiematerial tillgängligt för alla Attestanter (examinatorer) och Resultatrapportörer (tentatorer). Det finns även schemalagda kurser för dem som vill det. Den 14 december ordnas supportstuga på Campus US för alla sorters användare.

Save the date

IMH Kick off - save the date!

Måndag den 14 januari kl 8-13 är det dags för IMH:s Kick off. Boka gärna in datumet i din kalender redan nu! Spännande program kommer...

Utlysning av pedagogiska utvecklingsmedel för e-lärande 2019

I syfte att främja pedagogiskt utvecklingsarbete inom e-lärande vid Linköpings universitet utlyser rektor via Didacticum sökbara utvecklingsmedel. Utlysningen är en av flera aktiviteter kopplade till det prioriterade vägvalet att stärka LiU:s kompetens och kapacitet för hantering av digitala verktyg, system och processer som återfinns i LiU:s verksamhetsplan för 2019.

Gör dina publikationer synliga med LiU Publication Visibility

Som forskare kan du göra mycket för att synliggöra dina publikationer och därmed öka dina chanser att bli läst och citerad. LiU Biblioteket har nu lanserat betaversionen av verktyget LiU Publication Visibility. Ange bara LiU-ID så får du tips på hur du kan göra dina vetenskapliga artiklar i DiVA mer synliga på nätet. Då kan du se vilka artiklar som ligger under embargo eller är redo att exempelvis parallellpubliceras eller delas på sociala medier.

Special Issue of Journal of Medical Internet Research

The Journal of Medical Internet Research (JMIR) is inviting submissions for a special issue of the journal that will be dedicated to the analysis of randomized controlled trials (RCTs) in a Bayesian framework.

Åsa Carlsson Tedgren

Senior Clinical Investigator Award till Åsa Carlsson Tedgren

Cancerfonden har beviljat totalt ca 6 miljoner kronor under 6 år till Åsa Carlsson Tedgren vid Radiologiska vetenskaper. Pengarna finansierar hennes forskning kring brachyterapi vid cancer.


Äldre nyheter

Portaler

Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 2376Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Dec 07 10:52:42 CET 2018