Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Åsa Carlsson Tedgren

Senior Clinical Investigator Award till Åsa Carlsson Tedgren

Cancerfonden har beviljat totalt ca 6 miljoner kronor under 6 år till Åsa Carlsson Tedgren vid Radiologiska vetenskaper. Pengarna finansierar hennes forskning kring brachyterapi vid cancer.

Save the date

IMH Kick off - save the date!

Måndag den 14 januari kl 8-13 är det dags för IMH:s Kick off. Boka gärna in datumet i din kalender redan nu! Spännande program kommer...

Välkomna till Campus US lärcafé

Campus US lärcafé 2019 - Save the date!

Träffa kollegor och pedagoger för att få idéer om hur du kan vidareutvecklas pedagogiskt genom kollegial, konstruktiv och stödjande återkoppling! 15 januari 2019 kl 14.00-16.30

Ökad synlighet för LiU/RÖ forskares parallellpublicerade artiklar i DiVA

Forskare vid Linköpings universitet och Region Östergötland kan på ett snabbt och smidigt sätt parallellpublicera sina artiklar i LiUs publikationssystem DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet). Parallellpublicering innebär att en publikation som först getts ut av ett förlag/tidskrift görs fritt tillgänglig i ett öppet arkiv i enlighet med förlagets regler.

Ansök om open access-stöd

Är du forskare vid LiU som fått en artikel antagen i en ren open access-tidskrift? Grattis! Universitetsbiblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i ren open access.

Hjärta

Repetitonsutbildning i Första hjälpen och HLR

Alla som tidigare gått utbildning i Första hjälpen och HLR behöver efter en tid gå en repetitionskurs. Känner du att det är dags, kontakta HR-partner Jeane Scheiding.

Hårprover för analys

Håret kan visa din stress långt tillbaka

En ny metod gör att forskarna för första gången kan mäta långvarig stress. Genom att analysera hårprover går det att se hur stressad en person har varit flera år tillbaka i tiden. "Det är ett är lätt prov att ta", säger Susanna Strömberg vid Linköpings universitet.

Inbjudan till seminarium

Öppet seminarium: Delaktighet och patientmedverkan

Välkommen till ett forum med fokus på patientdelaktighet och närliggande begrepp som sam- och medverkan, personcentrering och delat beslutsfattande.

Seminarium med IMH:s strategigrupp

Gruppen arbetar med frågan "Hur balansera mellan bredd- respektive spetsforskning?". Den 30 augusti bjuder gruppen in till öppet seminarium för att redogöra för hur arbetet fortskrider.

Anneli Peolsson och Gunnel Peterson

VINNOVA-stöd till Whiplashforskning

Vinnova beviljar 1 mkr till fysioterapeuterna Anneli Peolsson och Gunnel Peterson för projektet "Internetbaserad nackspecifik träning för personer med långvariga besvär efter whiplashskada."

Intro

Introduktionsdagar för nyanställda lärare vid Medfak

20-21 augusti 2018 bjuds nya anställda/lärare vid Medicinska fakulteten till två introduktionshalvdagar. På programmet finns bland annat "Problembaserat lärande – pedagogisk metod och förhållningssätt", "Pedagogisk kompetensutveckling" och Paneldiskussion med erfarna lärare och kollegor. 18 oktober sker också en uppföljningsdag.

Dator

IT-utbildningar i höst

Personlig hjälp, drop in, utbildningsdagar eller beställningskurser. Nu finns höstens IT-utbildningar på LiU-IT:s hemsida.


Äldre nyheter

Portaler

Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 2944Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Oct 12 10:17:35 CEST 2018