Göm menyn

IMH Intranät

Välkommen till IMH:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Anneli Peolsson och Gunnel Peterson

VINNOVA-stöd till Whiplashforskning

Vinnova beviljar 1 mkr till fysioterapeuterna Anneli Peolsson och Gunnel Peterson för projektet "Internetbaserad nackspecifik träning för personer med långvariga besvär efter whiplashskada."

Intro

Introduktionsdagar för nyanställda lärare vid Medfak

20-21 augusti 2018 bjuds nya anställda/lärare vid Medicinska fakulteten till två introduktionshalvdagar. På programmet finns bland annat "Problembaserat lärande – pedagogisk metod och förhållningssätt", "Pedagogisk kompetensutveckling" och Paneldiskussion med erfarna lärare och kollegor. 18 oktober sker också en uppföljningsdag.

Dator

IT-utbildningar i höst

Personlig hjälp, drop in, utbildningsdagar eller beställningskurser. Nu finns höstens IT-utbildningar på LiU-IT:s hemsida.

Phishing - illustration med dator och fiskekrok

Varning – Falska mejl i omlopp

IT-avdelningen varnar för falska mejl i omlopp just nu. Mejlet utger sig för att komma från IT-avdelningen och uppmanar mottagaren att följa en länk för att uppdatera sitt LiU-konto.

Mötesbord med datorer

Introduktion för nyanställda på IMH

11 oktober 2018 bjuds nya medarbetare vid IMH in till introduktion, där man får träffa prefekt, lika villkorsombud, HR-partner och fackliga ombud. Det finns ett pass på svenska och ett på engelska. Sista anmälningsdag 3 oktober.

Svetsare från 1800-talet

Pod om tvillingstäderna Linköping och Norrköping

I en ny podcast intervjuas Tomas Faresjö, IMH och Hans Nilsson, ISAK om forskningen om den sociala miljöns betydelse för folkhälsan i tvillingstäderna Linköping och Norrköping.

Brandlarm

Kontaktpersoner inom arbetsmiljö, miljö och säkerhet

Nu är delegationerna klara till alla kontaktpersoner inom arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Har du frågor kring något av dessa ansvarsområden kan du vända dig direkt till kontaktpersonerna. 

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 2215

Portaler

Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Veckobrev - arkiv

 

 

Äldre veckobrev hittar du här

Anmäl dig till IMH:s veckobrev

Vill du prenumerera på vårt veckobrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av veckobrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Aug 17 09:25:10 CEST 2018